Sinds maart 2009 werk ik, Wieke Doevendans, als zelfstandig verpleegkundige in de thuiszorg. Belangrijkste drijfveer om te switchen van werken in dienstverband naar werken als freelancer was voldoende tijd en aandacht te hebben voor optimale zorg, die aansluit bij de wensen en behoeften van de cliënt. Ik vind het prettig om "te gast" te zijn bij mensen thuis en zoveel mogelijk de regie bij de cliënt zelf te laten.

Sinds augustus 2015 maak ik deel uit van het samenwerkingsverband TerCura, een team van drie zelfstandige, deskundige  verpleegkundigen.  Door onze krachtenbundeling, maar ook door scholing, inzet en enthousiasme is het mogelijk om met dit kleine team hoogkwalitatieve zorg op maat te garanderen.

Regelmatig volg ik bijscholingen gericht op de zorgvraag en/of ziektebeeld en blijf ik op de hoogte van mijn vak en de ontwikkelingen daarbinnen, o.a. via de beroepsvereniging VenVN en het vakblad Nursing.
Ook ben ik in het bezit van een erkend kwaliteitskeurmerk via Kiwa voor zelfstandige ondernemers in de zorg.
Ik voel me deskundig door opleiding, werk en levenservaring.

In het verleden heb ik een aantal jaren in Zambia en Honduras gewerkt en in de 90-er jaren op meerdere asielzoekerscentra.

BIG geregistreerd onder nummer 19001601330
KvK nummer 17243575
In het bezit van een VOG (verklaring omtrent gedrag)
Lid van de Coöperatie De ZorgProfessional en hun geschillenregeling
Lid van de V&VN (beroepsvereniging voor zorgprofessionals)
- kwaliteitsregister verpleegkundigen & verzorgenden

V&VN logo Nursing logo Kwaliteitsregister verpleegkundigen en verzorgenden logo Zorgprofessional logo

Kiwa logo